Μακιγιάζ

Εμπειρία και Τέχνη...

Κάθε πρόσωπο είναι μοναδικό ως προς την κατατομή, το χρώμα της επιδερμίδας και των ματιών, το σχήμα των ματιών, των φρυδιών, των χειλιών, το μέγεθος και το σχήμα της μύτης, την ηλικία και τη φυλή. Όλες αυτές οι παράμετροι επιβάλουν εξατομικευμένη προσέγγιση ως προς την επιλογή των χρωμάτων, τις διορθώσεις και καμουφλάζ των ατελειών, καθώς και την προβολή των δυνατών σημείων του προσώπου. Το σωστά επιλεγμένο μακιγιάζ και εφαρμοσμένο από την αισθητικό-μακιγιέζ του κέντρου αισθητικής, θα αναδείξει τα όμορφα χαρακτηριστικά σας, με τρόπο που δεν θα σας παραμορφώνει, θα σας κάνει να δείχνετε νεότερη, λαμπερή, φρέσκια και δροσερή, σε όποια ηλικία και να βρίσκεστε. Ανανεωθείτε δίνοντας χρώμα στη ζωή σας, όλες τις στιγμές που θέλετε να γίνουν μοναδικές για εσάς.

Σημείωση: για τo μακιγιάζ χρησιμοποιούνται προϊόντα της εταιρίας MAC


Νυφικό μακιγιάζ

Για μια τέλεια εμφάνιση και λαμπερές φωτογραφίες για την στιγμή της ζωής σας που πάντα ονειρευόσασταν!

Δείγματα Νυφικού μακιγιάζ

Πρωινό / Βραδυνό μακιγιάζ

Όποια και αν είναι η περίσταση, μία επαγγελματική συνάντηση, ένα σημαντικό ραντεβού, καλεσμένη σε γάμο ή βάφτιση, μπορούμε με την εφαργμογή του κατάλληλου μακιγιάζ να αναδείξουμε το πρόσωπό σας και να σας χαρίσουμε εξτρα αυτοπεποίθεση και ομορφιά.


Μαθήματα μακιγιάζ

Ήρθε η ώρα να μαθετε πως να φροντίζετε, κάθε ώρα και στιγμή η εμφάνισή σας να είναι μοναδική. Παρακολουθήστε μαθήματα μακιγιάζ και μάθετε τις δυνατότητες του προσώπου σας.