Θεραπείες σώματος

Αγαπήστε το σώμα σας...
Συνήθη Προβλήματα
Κυτταρίτιδα

Η κυτταρίτιδα είναι μια ασθένεια του συνδετικού ιστού με αλλοιώσεις του περιφερικού κυκλοφορικού συστήματος, λίμνασμα υγρών με εκφυλιστικούς νεοσχηματισμούς. Η κυτταρίτιδα είναι μια εκδήλωση τυπικά γυναικεία. Εκδηλώνεται στον επιφανειακό και εν τω βάθυ συνδετικό ιστό και στο υπόδερμα. Ο συνδετικός ιστός σκληραίνει και δημιουργεί την λεγόμενη «όψη πορτοκαλιού», και στο βάθος δημιουργούνται οζίδια. Τα οζίδια λαμβάνουν διαστάσεις αυξητικές και η επιδερμική επιφάνεια εμφανίζεται ανομοιογενείς. Τα τριχοειδή των φλεβών γίνονται πιο εύθραυστα, και τείνουν να σπάσουν με εμφάνιση εκχύμωσης και τελαγγειεκτασίας.

Παχυσαρκία

Η παχυσαρκία είναι μια κατάσταση που δημιουργείται από την υπερπλασία του επιδερμικού λιπώδους ιστού που μπορεί να εκδηλωθεί τόσο στο γυναικείο φύλο όσο και στο ανδρικό. Το πάχος μπορεί να εμφανιστεί σε γενική μορφή ονομαζόμενη ως παχυσαρκία ή να εντοπιστεί σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος όπως οι γλουτοί,το στήθος,οι μηροί,η κοιλιά.

Προσφερόμενες Θεραπείες
VITAL ULTRA

Η VITAL ULTRA είναι μια τεχνολογικά προηγμένη ηλεκτρονική συσκευή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια σε κάθε μέρος του σώματος χωρίς να προκαλέσει βλάβη. Το υπέρυθρο φώς που εκπέμπει διεισδύει σε τρία εκατοστά περίπου του δέρματος και προκαλεί τα ακόλουθα αποτελέσματα:

  • Αγγειοδιαστολή,η οποία βελτιώνει την απορρόφηση των εφαρμοζόμενων προϊόντων.
  • Μια αντιοιδηματογενή δράση, η οποία αλλάζει την υδροστατική πίεση στα κύτταρα των ιστών
  • Μια επιφανειακή αντιμικροβιακή δράση.
  • Ένα είδος επιφανειακής μάλαξης για βελτίωση των ηλεκτρομαγνητικών ανταλλαγών μεταξυ των κυττάρων και των ιστών.
  • Ένα ευχάριστο χαλαρωτικό και αγχολυτικό συναίσθημα που προέρχεται όχι μόνο από τις παραπάνω συνθήκες, αλλα και από τη βελτίωση της κατάστασης των νευρικών απολήξεων.

Μηχάνημα VITAL ULTRA Το VITAL ULTRA έχει ένα άριστο αποτέλεσμα λίφτινγκ μειώνοντας σημαντικά και τον τοπικό και τον γενικό υποδόριο λιπώδη ιστό λόγω του απαλού και αποτελεσματικού τρόπου άσκησης της δράσης. Η θεραπεία με υπερήχους καταπολεμεί την κυτταρίτιδα σε όλα της τα στάδια και επηρεάζει μόνο τις εμπλεκόμενες περιοχές,χωρίς να έχει παρενέργειες. Τα υπερβολικά υγρά και μεταβολικά απόβλητα απομακρύνονται με μια διαδικασία φυσικής επαναρρόφησης απο το λεμφικό σύστημα με τη συμβολή των υπερήχων. Η θεραπεία δεν είναι επεμβατική,αφού δεν υπάρχει ανάγκη για βελόνες ή φαρμακευτικές διεισδύσεις κάτω από το δέρμα.Η ασθενής δεν αισθάνεται καμία ενόχληση. Το μηχάνημα εχει τέσσερα προγράμματα και απευθύνεται σε όλες τις μορφές κυτταρίτιδας (σκληρή,οιδηματώδης,μαλακή,μαλακή με τριχοειδή).

Η εφαρμογή μπορεί να γίνει 2-3 φορές την εβδομάδα και ο χρόνος διάρκειας της συνεδρίας εξαρτάται απο την περιοχή του σώματος που δουλεύουμε.

HANAKASUMI (by Sothys)

Μια τελετουργία χαλάρωσης και τροφής της επιδερμίδας του σώματος, εμπνευσμένη απο την Ιαπωνική παράδοση.

Το σώμα σας θα βυθιστεί το διακριτκό άρωμα της πούδρας του ρυζιού και των ανθισμένων κερασιών που μπλέκονται γλυκά με τις ευωδίες της Ασίας (αιθέρια έλαια YLANG-YLANG, βανίλια, κλπ)

Ένα πρόγραμμα περιποίησης που περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο peeling σώματος με πούδρα από ρύζι, αφήνοντας βελούδινη αέρινη υφή. Στη συνέχεια το μοναδικό χαλαρωτικό μασαζ για την ενεργοποίηση της κυκλοφορίας του αίματος και της λέμφου.

Διάρκεια θεραπείας 1 ώρα και 30 λεπτά.

CRIOLYSE (by Algodermia)

Η θεραπεία αυτή συνδυάζει δραστικά στοιχεία που σταδιακά απορροφούνται από το δέρμα και βοηθούν στο περιφερικό σύστημα και την οξυγόνωση. Μέντα και καμφορά χρησιμοποιούνται και προκαλούν μια ευχάριστη και διαρκή αίσθηση φρεσκάδας που παίζει αποφασιστικό ρόλο στη φυσική μείωση των τοξινών. Βασικές ουσίες για αδυνάτισμα απορροφούνται και σε συνδυασμό με την κινητοποίηση του μεταβολισμού από τα φύκια ενυδατώνουν και προκαλούν σύσφιγξη της επιδερμίδας στις ιδιαίτερες περιπτώσεις κυτταρίτιδας και χαλάρωσης.

Διάρκεια θεραπείας 60 λεπτά.

T.E.I. - TREATMENT AESTHETIC INTEGRAL (by Algodermia)

Η θαλασσοθεραπεία αποτελεί ολοκληρωμένη θεραπευτική αγωγή για την αύξηση της κυκλοφορίας στα υποδόρια αιματικά και λεμφικά αγγεια και την εντατικοποίηση του μεταβολισμού στις προβληματικές περιοχές. Η θαλασσοθεραπεία αντιμετωπίζει προβλήματα κυτταρίτιδας,τοπικού πάχους και επιδερμικής χαλάρωσης.

Για την καλύτερη δυνατή απόδοση της θεραπείας,χρησιμοποιούνται θερμοκουβέρτες. Η μικρή θερμική αύξηση βοηθά στην διαδερμική απορρόφηση των δραστικών ουσιων.

Διάρκεια θεραπείας 1 ώρα και 15 λεπτά.

Τ.Μ.C. - BODY TREATMENT MULTIPHASE (by Algodermia)

Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη θεραπεία σώματος που αντιμετωπίζει την κυτταρίτιδα σε όλα της τα στάδια, αποσυμφορεί το τοπικό πάχος και μειώνει το λίπος. Είναι συνδυασμός του πρωτοπλάσματος των φυκιών με φυτικά εκχυλίσματα και η εφαρμογή της γίνεται με λεμφικό μασάζ.

Διάρκεια θεραπείας 1 ώρα και 30 λεπτά.

CRIOALGA (by Algodermia)

Η CRIOALGA ειναι μια θεραπεία αποτοξίνωσης με πράσινα φύκια. Βοηθά την βελτίωση της εμφάνισης του δέρματος, των οργανισμών που παρουσιάζουν έντονο πρόβλημα κατακράτησης υγρών.Κάνει το δέρμα απαλό και δίνει μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας στα πόδια,ενώ τα κάνει ανάλαφρα.

Διάρκεια θεραπείας 60 λεπτά.

DETOXALGA (by Algodermia)

H DETOXALGA είναι μια θεραπεία αποτοξίνωσης με κόκκινα φύκια.Το μίγμα των φυκιών απομακρύνει τις τοξίνες μέσω της όσμωσης και κάνει το δέρμα απαλό.Δρά σαν σάουνα και αυτό καθιστά το προϊόν χρήσιμο ως μια αρχική αγωγή ,για το δέρμα με όψη «φλόυδας πορτοκαλιού» και για την αντιμετώπιση αποθηκευμένου λίπους που δεν είναι φανερό ακόμα.

Διάρκειας θεραπείας 60 λεπτά.

BODYLIFTONIC (by Algodermia)

Το δέρμα μας αποτελείται από ένα σταθερό σύστημα υποστήριξης ελαστικών ινών που παρέχει ευλυγισία και τόνωση.Η ελαστίνη,το κολλαγόνο και το υαλουρονικό οξύ είναι τα κύρια συστατικά ενός νεανικού και ζωντανού δέρματος. Ο χρόνος που περνά,οι εγκυμοσύνη,οι μεταβολές του σωματικού βάρους έχουν ως αποτέλεσμα τη σταδιακή απώλεια της ελαστικότητας και της τόνωσης του δέρματος. Οι περιοχές του σώματος που επηρεάζονται πρώτες είναι τα μπράτσα,το εσωτερικό των μηρών,η κοιλιά,οι γλουτοί και το στήθος. Με ορατά αποτελέσματα lifting η Algodermia δημιούργησε την BODYLIFTONIC.

Διάρκεια θεραπείας 60 λεπτά.

SLIM (by Algodermia)

Στην προσπάθεια για την καταπολέμιση του τοπικού πάχους γύρω από την κοιλιά, η Algodermia δημιούργησε τη SLIM, ένα πρόγραμμα θεραπειών ειδικά για την μείωση του όγκου των λιποκυττάρων και την τόνωση του δέρματος. Μπορεί να εφαρμοστεί σε γυναίκες αλλα και σε άντρες που εμφανίζουν πρόβλημα τοπικού πάχους στην περιοχή της κοιλιάς.

Διάρκεια θεραπείας 60 λεπτά.